Lentewandeling met bezinning - Vrouwenbosroute Beek

Wat is er mooier dan te wandelen in Gods schepping die in de lente weer tot leven komt? De lessen voor het leven liggen in de natuur voor het oprapen. Op zaterdag 13 april 2019 organiseerde Beek Leeft een rustgevende Lente-wandeling met bezinningsmomenten rondom het thema: Een nieuwe start!

Lentewandeling

De route van de wandeling is een gedeelte van de Vrouwenbos-route. De Vrouwenbos-route is met recht de route naar de poort van het Heuvelland. Deze route was zeer gevarieerd: over veldwegen, langs veldkruizen, op holle wegen, voetpaden, plateaus en door het Vrouwenbos. Door de afwisseling van hoog en laag zijn er enkele prachtige vergezichten.

Lentewandeling vrouwenbos

De start van de wandeling was om 9.00 uur in Beek bij restaurant 'De Oude Pastorie'. De wandeling van ongeveer 6 kilometer (zo'n anderhalf uur) werd afgewisseld met enkele opdrachten die uitnodigden tot bezinning en gesprek. Om 11.00 uur sloten we de wandeling af met een moment van ontmoeting onder het genot van een kopje koffie of thee met vlaai in het restaurant 'De Oude Pastorie'.

Meer informatie bij Peter Baan - pbaan@solcon.nl of 06-40466498.   

LentewandelingLentewandeling