Wijkpastor Peter Baan

Peter Baan, wijkpastor BeekGraag stel ik me even voor. Mijn naam is Peter Baan. Ik ben 38 jaar, getrouwd en vader van 4 kinderen. In het dagelijks leven ben ik leerkracht op een basisschool en daarnaast betrokken als initiatiefnemer van het project Beek Leeft.

Als wijkpastor wil ik een laagdrempelig zijn, dichtbij de mensen. Ik wil er zijn voor alle inwoners van Beek en u/jou bijstaan in vragen rondom zingeving, huwelijk, gezin en samenleving. Niet dat ik overal een pasklaar antwoord op heb, maar ik wil graag met u/jou zoeken naar de juiste verbindingen en oplossing.

Daarvoor staat mij een netwerk van organisaties, instanties en instellingen ter beschikking. In de ontmoeting met bewoners komen vragen langs als: 'Hoe kan ik contact met God krijgen?', 'Geneest God vandaag ook ziekten?', 'Is er echt leven na de dood?', 'Waar kan ik troost vinden in mijn verdriet of mijn verslaving?', 'Wie heeft er een luisterend oor voor me nu ik er alleen voor sta?' enz. enz.  

Allemaal vragen die diep kunnen ingrijpen in mensenlevens. Vanuit bewogenheid en meeleven probeer ik samen met je een antwoord te geven.

Niet alleen bij verdriet, maar ook bij vreugdevolle momenten kan het fijn zijn om iemand te kennen die naar je luistert. De geboorte van een kindje, een huwelijksjubileum, een verhuizing, nieuw werk, het kunnen allemaal momenten zijn waarop we met elkaar kunnen meeleven. Waar mogelijk probeer ik een luisterend oor te bieden en eventuele hulp te adviseren of te organiseren.  

Ik zou het geweldig vinden als ik binnenkort ook met je kennis mag maken. Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande contactgegevens.

Peter Baan
tel: 06-40466498
facebook: www.facebook.com/peter.baan.79
e-mail: beek-leeft@solcon.nl