Initiatiefnemer Peter Baan

Peter Baan, evangelist BeekGraag stel ik me even voor. Mijn naam is Peter Baan. Ik ben 40 jaar, getrouwd en vader van 4 kinderen. In het dagelijks leven ben ik leerkracht op een basisschool en daarnaast betrokken als initiatiefnemer van het project Beek Leeft..

Als evangelist (letterlijk: brenger van goed nieuws) wil ik laagdrempelig zijn, dichtbij de mensen. Ik wil er zijn voor alle inwoners van Beek en omgeving en u/jou bijstaan in vragen rondom zingeving en het doel van ons leven. Ik vind het heel fijn om samen met mensen na te denken over wat echt belangrijk is in het leven. In de ontmoeting met bewoners komen vragen langs als: 'Hoe kan ik God vinden?', 'Geneest God vandaag ook zieken?', 'Is er echt leven na de dood?', 'Waar kan ik troost vinden in mijn verdriet of mijn verslaving?', 'Wie heeft er een luisterend oor voor me nu ik er alleen voor sta?' enz. enz.  

Allemaal vragen die diep kunnen ingrijpen in mensenlevens. Vanuit bewogenheid en meeleven probeer ik samen met je een antwoord te zoeken.

Niet alleen bij verdriet, maar ook bij vreugdevolle momenten kan het fijn zijn om iemand te kennen die naar je luistert. Waar mogelijk probeer ik een luisterend oor te bieden en eventuele hulp te adviseren of te organiseren.  

Ik zou het geweldig vinden als ik binnenkort ook met je kennis mag maken. Je kunt contact met mij opnemen via onderstaande contactgegevens.

Peter Baan
tel: 06-40466498
facebook: www.facebook.com/peter.baan.79
e-mail: beek-leeft@solcon.nl